Guinness Stew

En ny Guinnessgryta, här ett recept som serverades på Guinnessbryggeriet.

  • 2 kg högrev, i 3-5cm bitar
  • 4 st gula lökar, grovt hackade
  • 4 st morötter, fint tärnade
  • 4 st palsternackor, fintärnade
  • 1 st rotselleri, fintärnad
  • 4 st rosmarinkvistar
  • Timjan
  •  6 msk kalvfond
  • 4 st Guiness 44 cl
  • Salt
  • Svartpeppar
  • Smör
  1. Stek köttet i smör i omgångar.
  2. Peta ner allt i en stor gryta, toppa med Guiness. Salta och peppra
  3. Koka tills alla 4 Guinness har reducerats till hälften. Smaka av
  4. Servera med potatismos med mycket hackad persilja i.

Bli först att skriva en kommentar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *